Tilausehdot

Finn Enterprisen tilausehdot

– Asiakas voi myös halutessaan noutaa tuotteet Finnenterprisen myymälästä. Tästä on erikseen mainittava tilauksen yhteydessä.

– Asiakkaalla on oikeus perua tekemänsä tilaus tilauksen joka vaiheessa. Jos asiakas ei nouda tilaamiansa tuotteita postista tai myymälästä on asiakkaan ilmoitettava tästä joko Finnenterpriselle tai paikalliselle postille.

– Toimituksen aikana Finnenterprise vastaa vioittuneista tai kadonneista tuotteista. Asiakkaan palauttaessa tuotteita Finnenterpriselle vastaa posti tai Finnenterprise mahdollisista toimituksen aikana vioittuneista tai kadonneista tuotteista.

– Jos asiakas palauttaa tuotteita Finnenterpriselle esim. takuukorjauksia varten on tärkeää että asiakas säilyttää kaiken tiedon ja materiaalin tuotteesta ja lähetyksestä esim. palautuslomakkeen, pakettikuitin ja tracking-numeron

Huom: Verkkokaupassa olevat tuotekuvat näkyvät eri näytöillä eri tavalla, ja saattavat hieman poiketa todellisesta. (Tuotteet näyttävät paremmilta kivijalkamyymälässämme)

C. Palautusoikeus

– Asiakkaalla on 14 päivän palautusoikeus tilaamilleen tuotteilleen. Aikaa aletaan laskea heti kun asiakas on saanut tuotteen haltuunsa esim. noutanut paketin postista. Tuote on palautettava viimeistään 14:ntenä päivänä tuotteen haltuunsaamisesta (mukaan lukien viikonloput ja pyhät). Esimerkkinä, jos 14. päivä on lauantai on tuote palautettava seuraavana maanantaina.

– Palautusoikeus koskee ainoastaan käyttämättömiä tuotteita jotka ovat edelleen myyntikunnossa. Tuotteissa ei saa olla näkyviä käytön jälkiä. Palautusoikeus ei koske tuotteita jotka poikkeavat yllämainituista ehdoista.

– Palautus on asiakkaalle maksuton.

– Kauppa- tai noutopäivällä tarkoitetaan sitä päivää jolloin asiakas on saanut tuotteen haltuunsa. Asiakkaan on pystyttävä todistamaan kauppa- tai noutopäivä esim. kuitilla tai postin pakettikuitilla.

– Erikoistapauksissa Finnenterprise voi hyväksyä palautuksen tuotteesta joka ei ole jäälleenmyyntikuntoinen. Tällöin vähennetään vähintään 20% tuotteen hinnasta. Erikoistapaukset ovat tapauskohtaisia. Jokainen tapaus käsitellään erikseen.

D. Kun tuotteita palautetaan

– Tuotteen on oltava alkuperäispakkauksessa sekä hyvin pakattu. Asiakkaan tulee aina liittää palautuksen yhteydessä kopio kuitista tai lähetyslistasta. Asiakkaalta toivotaan selitystä minkä takia tuote palautetaan. Tuote on palautettava viimeistään 14. päivänä siitä kun asiakas on saanut tuotteen haltuunsa (katso kohdasta palautusoikeus).

– Palautukset toimitetaan Finnenterpriselle, joko postitse (myyjä maksaa postikulut) tai suoraan Finnenterprisen myymälään.

– Asiakkaan lähettäessä palautustuotteen myyjälle sen on oltava hyvin pakattu. Myyjä pitää itsellään oikeuden olla vastaanottamatta vioittuneita tuotteita jos vika johtuu asiakkaan huolimattomuudesta.

– Asiakas vastaa kustannuksista jos palautus katsotaan aiheettomaksi.

– Kun palautustuotteesta tai takuukorjaustuotteesta puuttuu osa tai osia lähetetään tuote takaisin asiakkaalle hänen kustannuksellaan, jos asiakas ei ole viikon sisällä vastannut myyjän tiedusteluihin (sähköpostin tai puhelimen välityksellä).

– Asiakas vastaa itse kuluista jos tuote palautetaan ulkomailta.

E. Takuu

– Palautusoikeuden lisäksi on suurella osalla tuotteista tuotetakuu. Tuotetakuuaika vaihtelee kuuden ja 120 kuukauden välillä riippuen tuotteesta ja valmistajasta. Osalla tuotteista on rajoitettu elinikäinen takuu.

– Kuluttajasuojalain mukaan on asiakkaan kohtuullisessa ajassa, normaalisti 14 päivän sisällä, ilmoitettava myyjälle mahdollisesta viasta. 14 päivää lasketaan siitä ajankohdasta kun asiakkaan olisi tullut huomata vika.

– Tuote, jonka asiakas lähettää takuukorjaukseen tulee olla hyvin pakattu. Tuotteen mukaan asiakkaan on liitettävä kopio kuitista tai lähetyslistasta sekä lyhyt selitys ilmenneestä viasta.

– Asiakkaan lähettäessä takuutuotteen myyjälle sen on oltava hyvin pakattu. Myyjä pitää itsellään oikeuden olla vastaanottamatta vioittuneita tuotteita jos vika johtuu asiakkaan huolimattomuudesta.

– Asiakas vastaa kustannuksista jos palautus katsotaan aiheettomaksi.

– Käytännössä myyjä ei itse hoida takuukorjauksia vaan tuote lähetetään kyseisen valmistan korjattavaksi. Tietyissä tapauksissa valmistajasta riippuen voidaan vioittunut tuote vaihtaa suoraan uuteen tuotteeseen. Takuukorjauksen kesto on täysin riippuvainen valmistajan aikataulusta. Myyjä pyrkii ilmiottamaan asiakkaalle mahdollisimman nopeasti korjausaikataulusta.

F. Toimitus- ja tuotevirheet

– Asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukaan 14 päivää aikaa ilmoittaa myyjälle mahdollisista virheistä. Aikaa aletaan laskea heti kun asiakas on saanut tuotteen haltuunsa esim. noutanut paketin postista. Tuote on palautettava viimeistään 14:ntenä päivänä tuotteen haltuunsaamisesta (mukaan lukien viikonloput ja pyhät). Esimerkkinä, jos 14. päivä on lauantai on tuote palautettava seuraavana maanantaina. Asiakkaalla on myös oikeus purkaa kauppa jos hän niin haluaa.

– Finnenterprise pidättää isellään oikeuden mahdollisiin hinnanmuutoksiin.

– Kaikki kaupan purut tai vastaavat asiat, esim. mahdolliset alennukset, on sovittava myyjän kanssa kirjallisesti joko sähköpostilla, faksilla tai kirjeitse.